CatalanEspañol (spanish formal Internacional)Italian - ItalyEnglish (United Kingdom)

CONSTRUINT EL FUTUR

Solucions competitives

PDFImprimeixCorreu electrònic

Empresa003img_calidad1

Estructures Ferru té una sòlida reputació per la seva qualitat i excel·lència en el servei al sector de la construcció, basada en una orgullosa història de treball dur i compromís.

Des del 1985, hem apostat per construir una cartera sòlida, que reflecteixi la nostra experiència tècnica, mida i presència nacional i internacional en el sector de la construcció.

La nostra ampla i profunda experiència representa que estem ben posicionats per aprofitar-la per a qualsevol sector i servir a un ampli espectre de clients.

L'equip humà d'Estructures Ferru s'involucra en el projecte del client, fent pròpies les seves necessitats. Estem constantment motivats, altament qualificats i preparats, juntament amb els avenços tecnològics adequats, garantint al client una resposta professional i flexible.

Dediquem un esforç important a trobar solucions competitives d'última generació per poder-les oferir als nostres clients.

Les modernes instal·lacions a Vila-seca i la implantació dels processos integrats de qualitat i seguretat i salut laboral, ISO 9001/2000 - OSHAS 18001/2007, consoliden la nostra posició de lideratge.

Estructures Ferru figura inscrita al Registre d'empreses contractistes d'obra pública a nivell estatal.

Una paraula, un compromís.

EXPERIÈNCIA QUE ENS AVALA

-

Habitatges

enriqueta_06.01

Des de xalets particulars a grans promocions de complexes estructures. El nostre servei s'ajusta a cada necessitat d'edificació.

Edificis comercials

pallol_01

Al llarg de la nostra trajectòria hen tingut l'oportunitat de participar en la construcció de diverses instal·lacions hoteleres i centres comercials.

Grans estructures

aquum_06.01

Apliquem la nostra experiència per resoldre de manera acurada qualsevol projecte, per gran que sigui i amb els terminis més ajustats.

logo-bot

En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), totes les dades proporcionades per l'usuari seran recollides en un fitxer automatitzat, mitjançant les formes corresponents i apropiades, contenint només els camps necessaris per proporcionar el servei requerit per l'usuari. Aquestes dades seran tractades amb la màxima confidencialitat i amb el grau adequat de protecció, tal com ho estipula la llei (Decret 994/1999 Real d'11 del juny - el Decret Real de Llei espanyola), evitant qualsevol canvi, pèrdua, accés no autoritzat o alteració per terceres persones que poguessin utilitzar-los per a altres finalitats diferents a aquelles sol•licitades per l'usuari. Finalment, l'usuari pot exercir el seu o els seus drets d'objecció, accés, rectificació o cancel•lació d'acord amb la llei espanyola, o simplement per a qualsevol consulta o comentari personal al respecte mitjançant una notificació via correu electrònic a ferru@eferru.com.