CatalanEspañol (spanish formal Internacional)Italian - ItalyEnglish (United Kingdom)

CONSTRUINT EL FUTUR

Construint el futur

PDFImprimeixCorreu electrònic

Des de 1985 Estructures Ferru és una empresa de referència en la construcció d’estructures, amb una important i diversificada cartera de clients.

En els últims anys, la direcció de la família Rubio ha aconseguit un important creixement en el sector d’habitatges, buscant oportunitats de construcció a nivell nacional i l’estranger, operant en països europeus com Croàcia i Romania.
Les nostres àrees de negoci clau són Construcció i el Projecte d’Inversions i Concessions.
El compromís d'Estructures Ferru és el d’executar múltiples serveis, processos de valor agregat als sectors de construcció i infraestructura.
Proporcionem, a través d’una àmplia varietat de mètodes de lliurament, la gestió de projectes i de diversos models de construcció.

 

<< Previous | Next >>
Abrera
Alminar Hotels
Aquum Spa
Blocs de pisos
Bussiness Park
Cal Simonet
CAP Llevant
Carrer Bilbao
Casa Daurada
Centre Comercial
Centre Comercial El Pallol
Centre d'Emergències 112
Centre de Negocis
Centre Esportiu La Piscina
Club Bàsquet Lleida
Col·legi Elisabeth
Edifici Euritmia
Edifici Móra d'Ebre
Enbloc
H10 Salauris Palace

 

Una paraula, un compromís.

EXPERIÈNCIA QUE ENS AVALA

-

Habitatges

enriqueta_06.01

Des de xalets particulars a grans promocions de complexes estructures. El nostre servei s'ajusta a cada necessitat d'edificació.

Edificis comercials

pallol_01

Al llarg de la nostra trajectòria hen tingut l'oportunitat de participar en la construcció de diverses instal·lacions hoteleres i centres comercials.

Grans estructures

aquum_06.01

Apliquem la nostra experiència per resoldre de manera acurada qualsevol projecte, per gran que sigui i amb els terminis més ajustats.

logo-bot

En compliment del que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), totes les dades proporcionades per l'usuari seran recollides en un fitxer automatitzat, mitjançant les formes corresponents i apropiades, contenint només els camps necessaris per proporcionar el servei requerit per l'usuari. Aquestes dades seran tractades amb la màxima confidencialitat i amb el grau adequat de protecció, tal com ho estipula la llei (Decret 994/1999 Real d'11 del juny - el Decret Real de Llei espanyola), evitant qualsevol canvi, pèrdua, accés no autoritzat o alteració per terceres persones que poguessin utilitzar-los per a altres finalitats diferents a aquelles sol•licitades per l'usuari. Finalment, l'usuari pot exercir el seu o els seus drets d'objecció, accés, rectificació o cancel•lació d'acord amb la llei espanyola, o simplement per a qualsevol consulta o comentari personal al respecte mitjançant una notificació via correu electrònic a ferru@eferru.com.